Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Бербо прати Юнайтед на върха

отпечатай новината

02.02.2012 09:45 | Видян 2057 пъти

Бербо прати Юнайтед на върха

След като се изгаври с Димитър Бербатов при загубата от Ливърпул за Купата 1:2, когато го пусна 2 минути преди края на мача, мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън го включи в титулярния състав за домакинството от 23-ия кръг на Висшата лига със Сток Сити.

И, дето се вика - бившият капитан на националния отбор духна свещите за 31-ия си рожден ден в понеделник, и късно онази вечер донесе победата на Червените дяволи 2:0 с 9-ия си гол за сезона. Бербо игра цял мач и вкара от дузпа в 53-ата минута втория гол за успеха на „червените дяволи”. Преди това пък мексиканският национал Хавиер Ернандес пак от дузпа в 38-ата минута бе дал преднина на Юнайтед. Оказа се обаче, че латиносът не е трябвало да бие първия 11-метров, а нашият. 

Успехът се оказа крайъгълен за Манчестър Юнайтед в атаката му към върха, след като големият враг и съперник Манчестър Сити взе, че загуби с 0:1 при визитата си на Евертън на Гудисън Парк. Двата тима са с актив от 54 точки. Сити обаче е с по-добра голова разлика.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !