Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Alexmall и Gerata представят "Понякога"

отпечатай новината

02.02.2012 11:30 | Видян 1444 пъти

Alexmall и Gerata представят

Хип хоп изпълнителите Alexmall и Gerata представят съвместната си колаборация - песента "ПОНЯКОГА", предоставена ни за свободно теглене. За музиката на парчето се е постарал Alexmall, а записите и обработката са направени в STUDIO XPRSN от Апостол Найденов, познат още като Nowallz.

Александър Георгиев или по-известен като "Alexmall" е част от бившата вече хип хоп група "ЗЕЛЕНАТА КАМОРА" (Alexmall & Gem), която се подвизава по родните сцени от 2005 година насам. Той е автор на по-голямата част от музиката на групата. От 2010 година двамата артисти започват да работят по отделно
 , но не прекъсват и съвместните си проекти.

През годините личат колаборации с други изпълнители и групи като: DIS, SECH, LAC. Именно парчето "ПОНЯКОГА" е една от самостоятелните песни на Alexmall (естествено в компанията на Gerata). Gerata е един от сравнително новите изпълнители на българската хип хоп сцена. Той има един издаден през 2010 година албум - "ПРОБЛЯСЪЦИ", към който има и 2 клипа към песните: Уличното блато и BG гето. Той сподели с нас, че много скоро ще изскочи и следващата му тава съвместно с реге изпълнителят NRG_D, по който се работи във STUDIO HILL HOMIEZ, Велико Търново. Двамата скоро ще пуснат и видео на първият си сингъл от албума, засега всичко е изненада.

ПУСНЕТЕ ПЕСЕНТА ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !