Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Станимир Флоров, Елин Топузаков и Бойко Кръстанов - в „Тази събота”

отпечатай новината

03.02.2012 14:30 | Видян 2737 пъти

Станимир Флоров, Елин Топузаков и Бойко Кръстанов - в „Тази събота”

Тази събота от 9:00 часа в студиото на Лора Крумова ще гостува шефът на ГДБОП Станимир Флоров, за да разкрие кой поръчва убийства в България и коя е най-голямата битка в живота му.

Зрителите на bTV ще разберат любопитни подробности за любовната история на футболиста Елин Топузаков и приятелката му Весела. Младата двойка ще разкаже за живота в Израел, за пътуванията и ще има ли скоро сватба.

Кой готви вкъщи на актьора от „Стъклен дом” Бойко Кръстанов и за какви роли мечтае той,  ще стане ясно от прякото включване от дома му, а Ивайло Христов ще сподели историята на приятелството си с Дони и Коцето.

В „Тази неделя” на 5 февруари жената на Коста Цонев - Ели Цонева, ще разкаже за голямата любов, за последните мигове на актьора и за наследството, което той остави на поколенията. 

Колко са харчовете на един евродепутат, зрителите на bTV ще разберат от Слави Бинев, а Петя Дикова ще гостува в дома на новия водещ на „Преди обед” Александър Кадиев и голямата му любов Таня.

Екипът на предаването е подготвил ексклузивен репортаж с бившия македонски премиер Любчо Георгиевски, както и интересен разговор за битката на нямото, черно-бяло кино срещу специалните ефекти на тазгодишните Оскари, който ще се излъчат на живо по bTV Cinema.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !