Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Любовта на Надка и Алексей лъсна по телевизора

отпечатай новината

03.02.2012 16:00 | Видян 2899 пъти

Любовта на Надка и Алексей лъсна по телевизора

Колекционер на най-секси домашни видеоклипове дал идея на продуцентите на сериала "Под прикритие" по БНТ да вкарат като героиня в кримката Надежда Михайлова.

Така пред драгия зрител, без дори да подозира, се разигра част от любовта на първата синя дама с Алексей Петров - Трактора.

В нейния образ на красавица в политиката влезе Йоана Буковска. Именно тя изигра страстна секс сцена, в която
 
мутроподобен елемент
 
я натиска в работно време. Записът и неговото разпространение стават повод за разпад на семейството й. По-важните последствия обаче са в занаята на хубавелката.

Вместо да се бута напред в политиката, героинята на Буката, също като истинската Надежда, е пратена за евродепутат в Брюксел.

Амбициозната жена обаче продължава да крои планове за завръщане на върха и да действа задкулисно чрез създаване на интриги между мъжете, които са й отнели кариерата,
 
заради едни свалени гащи
 
пред камерата. Звездата от трамвай №18 доста успешно влиза в кожата на Надежда, коментират познавачи на специфичните техники на госпожа Михайлова - Нейнски.

Даже телом Буковска силно напомняла на младата седесарка, макар честно казано да я превъзхождала. Според старите лъвове от политиката, докосвали се до бижуто на СДС, истинският декор на секс сцената между дамата и босът на Октопода обаче бил басейнът "Спартак", а не парламентарен кабинет. Не е тайна, че именно плувният комплекс беше щаб-квартира на Трактора през
 
90-те и нулевите години
 
Съществено е да се отбележи също така, че записът от истинския любовен трилър не е разпространен публично, както става на екрана.

Останалите събития от сериала са баш като в живота. Узнал, че има такъв запис с жена му, първият съпруг на Надежда пожелал да прекрати брака с нея, който и без друго двамата определяха хладно като "коалиция на принципна основа".

Официалното обяснение на връзката между Надка и Алексей, която те двамата вече не крият, са тренировки по източни бойни изкуства. Както е известно, Трактора е специалист именно в тези дисциплини.


Напомняме, че някои дами с висока позиция и наборки на нашето момиче като Мадона например чак родиха деца на инструкторите си. Надежда Михайлова - Нейнски чак дотам не стигна.

Източник: в. Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !