Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галя от Сатен вдига екзотична сватба

отпечатай новината

04.02.2012 09:00 | Видян 6965 пъти | Гласували 1

Галя от Сатен вдига екзотична сватба

Бившата шефка на балет Сатен Галя Христова и нейният любим, бизнесменът Смилен Манов най-после са решили да вдигнат сватба, научи Супер 19' от близки на двойката. През 2008г.

Галя роди дъщеричка на име Карина и вече 5 години живее  на семейни начала със собственикът на култовите столични заведения Шоколад и Музея. Преди време чаровната танцьорка и бащата на детето й плануваха да вдигнат сватба още след раждането на бебето.

Но това  така и не се случи. В крайна сметка като фактор за несъстоялата се сватба излезе факта, че бъдещите младоженци не са могли да се спрат на кумове. Може би причината за това е, че не искали да  обидят някого от многото им приятели.

Сега обаче Галя и Смилен стягат тържество някъде на топло. Според клюката в светските среди, гостите на сватбения купон ще се забавляват или на Малдивите, или на Сейшелите.

На брачната церемония са поканени около 50-ина от най-близките им приятели. Бившата балерина се е спряла на сватбена рокля в екрю, която е хит в модните тенденции за този сезон.

Според мълвата, покана за церемонията е получил и Слави Трифонов, който е бивш шеф на главната на Сатен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !