Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Алис Купър в Каварна

отпечатай новината

11.06.2008 12:12 | Видян 2657 пъти

Алис Купър в Каварна

Кръстникът на шок рока – Алис Купър, който ще бъде в центъра на рок-събитията в Каварна на 6-ти юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той, в наскоро дадено интервю за американската преса. В разгара на тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, феновете на Мистър Купър, ще могат да се убедят сами в младежкият му рок-дух и форма.

Символът на шок рока, който в момента приключва работа по последния си албум "Along Came A Spider", избра точно Каварна да бъде стартова, отправна точка за предстоящия му WORLDWIDE TOUR.

В България култовият Алис Купър ще бъде обграден с ‘най-яките музиканти’, както сам ги нарича, а че наистина са яки, можем да се уверим и сами. Ерик Сингър – на барабани (впрочем и барабанист на Kiss, свири с Алис Купър от 19 години), Чък Гарик - бас (свирил с Рони Джеймс Дио), китаристи ще са Кери Кели (свирил с групата на Слаш) и Джейсън Хук. За бандата си още добавя: „Мисля, че веднъж, когато вече си навлязъл в бизнеса - в крайна сметка винаги откриваш и попадаш на велики музиканти”.

През май, легендарният Алис Купър и прочутия китарист Слаш, изнесоха специален благотворителен концерт в подкрепа на музиканти и хора от музикалния бизнес, лекуващи се от някаква зависимост. Самият татко Алис, се пребори със зависимостта си от алкохола още преди години, а в тази връзка споделя мислите си в настоящия момент: „Всяка голяма рок звезда, винаги стига до момент, в който трябва да реши да завие на ляво или на дясно. В този момент с теб или е свършено или продължаваш напред. Сега наистина се чувствам по-добре от всякога...”

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !