Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

ЦСКА продаде първия

отпечатай новината

11.06.2008 13:48 | Видян 3097 пъти

ЦСКА продаде първия

ЦСКА може до няколко дни да успее наистина да си плати голяма част от дълговете, след като ръководството продаде вчера звездата си Велизар Димитров в Украйна, пише “Експрес”.

В администрацията на клуба пристигна факс за договора на Вили с “Металург” (Донецк), на което трябваше да се сложи  само подписът на изпълнителния директор Александър Гарибов. Сумата за продажбата – 450 хиляди евро, е почти сигурно, че ще покрие голяма част от дълговете на клуба към НОИ и той може да се надява на лиценз от “А” група.

В понеделник Велизар договори личните си условия, а вчера премина медицинските прегледи в базата на новия си клуб. Треньор на отбора от Донецк в момента е българинът Николай Костов.

По време на зимния трансферен прозорец Велизар беше на крачка от преминаване в Залаегерсег, но в крайна сметка нещата не се получиха.

“Чакаме до няколко дни пари от продажбата на Велизар, като все още не е докрай ясно дали ще пристигнат накуп или на 3 транша по 150 000 евро. При пристигането на някаква сума изобщо – тя веднага ще потегли към НОИ”, заявиха от финансовия отдел на ЦСКА.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !