Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гала бяга в Тайланд

отпечатай новината

23.11.2007 11:40 | Видян 6049 пъти | Гласували 5

Гала бяга в Тайланд

Мощна звездна група е резервирала места в един от първите директни полети от София до Банкок. След приключването на ангажимента си с Пълна промяна суперзвездата на Нова телевизия Гала ще избяга за 12 дни в Тайланд.
Не е ясно точно колко е платила за удоволствието – най-евтините пакети от полет и почивка в страната на усмивките е 888 евро. Вариантите, които предлагат туроператорите от Сиам еър турс са 40.
В Тайланд вече е Иван Звездев, който снима няколко епизода на своето кулинарно шоу Бон Апети в най-добрите хотели на Сиам. Местната кухня е известна главно с морските си специалитети, както и с най-добрия ориз в света, приготвян по най-разнообразни начини.
Още една телевизионна звезда – Дим Дуков, също изпробва екстрите на тайландския начин на живот, който може да се определи артистично като “секс, наркотици и рокендрол”.
В светските кръгове се говори, че Катето Евро, научила от близкия си приятел колко весело е в най-горещата точка на Азия, също е резервирала пакет веднага след Нова година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !