Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Отиваме на Олимпиадата за секс

отпечатай новината

08.02.2012 09:30 | Видян 2262 пъти

Отиваме на Олимпиадата за секс

Голям секс, види се, ще падне на предстоящите летни олимпийски игри в Лондон. Организаторите обявиха, че ще раздадат 150 000 безплатни презерватива на спортистите. Такава бройка не е била осигуряване на атлетите на нито едни от Игрите до момента. Тъй като кондомите ще се разпространяват между спортистите в затвореното за чужди лица олимпийско село, се предполага, че повечето от тях ще бъдат използвани между самите спортисти.

На Олимпиадата в Лондон се очакват 10 000 състезатели, което прави по 15 презерватива за всеки за двуседмичния период на Острова. Пресметнато по-точно, това са общо 30 кондома на двойка, което прави по два пъти секс на ден по време на цялата Олимпиада. Нашето участие в Лондон е сведено до 31 атлети, което означава, че те ще получат общо 465 презерватива.

Бившата британска звезда в тениса на маса Матю Сайд описва олимпийските игри като "секс фест" и споделя, че на Олимпиадата в Барселона през 1992 година в рамките на две седмици и половина е правил по-често секс, отколкото в останалата част от живота си до момента.

За първи път безплатни презервативи се раздават на спортистите именно в Барселона. В Сидни през 2000 г. са използвани 70 000, в Атина през 2004 г. са раздадени рекордните до този момент 130 000, на Олимпиадата в Пекин (2008) във всяка хотелска стая задължително имаше кондоми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !