Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мюзик айдъли гуляят в деня на траур

отпечатай новината

10.02.2012 14:15 | Видян 2482 пъти | Гласували 1

Мюзик айдъли гуляят в деня на траур

Докато цялата страна скърби за жертвите в хасковското село Бисер, светските личности у нас дори не дават вид да им пука.

Поредното доказателство бе и промоцията на никому неизвестния мюзик айдъл Дамян Попов, който в деня на национален траур реши да представи последното си парче, пише "Всеки ден".

Събитието стана сборна точка на десетки популярни лица, които вместо да запалят свещ за 10-те жертви на потопа, решиха да се чукат с шампанско и да се поздравяват за постиженията си.

Макар тържеството    да започна с едноминутно мълчание в почит на починалите, по нищо не изглеждаше, че присъстващите са в тягостно настроение.

Усмивките не слизаха от лицата на виновника за вечеринката Дамян и колегите му - фолк певците Крум и Антонина. Поселената  дори бе довела сина си на събитието, сякаш отрано го  закърми  с лошите маниери на светския елит.

Певицата Преслава Пейчева и гаджето й Ясен от група "Те" пък изобщо не  даваха вид на обезпокоени от това, че не са на мястото си. 

Двамата се гушкаха и усмихваха, сякаш са на любовна среща. Същото лошо впечатление направиха  и айдълките Маги Джанаварова и Нора, които видимо се забавляваха на музиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !