Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бойкот на наградите на Планета

отпечатай новината

15.02.2012 14:30 | Видян 9629 пъти | Гласували 2

Бойкот на наградите на  Планета

Само преди няколки дни станаха ясни номинациите за годишните музикални награди на телевизия Планета. Това отприщи вълна от недоволство сред изпълнителките на Пайнер и сериозно размести пластовете в димитровградската чалга империя, ако се вярва на клюката във фолк средите.

Галена “поведе” хорото

Първа глас наддаде Галена, която призова в социалната мрежа Facebook всички свои фенове да не гласуват за нея тази година. Миналогодишната носителка на титлата Певица на годината помоли всички нейни почитатели, да не я подкрепят в оспорваната надпревара.

“Както знаете, аз вече получих тази награда веднъж, но не мога да кажа, че ме е направила по-щастлива. Напротив, през последната година тя ми донесе негативи и отрицателна енергия, поради което прецених, че нямам нужда от тях в личен и професионален план отново”, заяви изпълнителката на хита Диджеят ме издаде.

Според мълвата певицата все още пази горчиви спомени от освиркването през 2011 година, когато при обявяването на името й, цялата зала скандираше името на Преслава.

Галена споделила пред колежки, че не иска и тази година да преживее този “кошмар” и предпочита да направи запомнящо се шоу.

Тя чистосърдечно призова чалга феновете да дадат своят глас за някоя от останалите претендентки, които се борят за статуетката Певица на годината.

Емилия обяви други приоритети

След Галена и Емилия се обърна към почитателите си, посветили й във Фейсбук страницата Аз номинирам Емилия за Певица на годината. Бившата на Коко Динев категорично заяви, че наградите на ТВ Планета не са приоритет за нея.

Тя благодари на феновете, които я подкрепят и вдъхновяват. Според запознати, блондинката е реагирала по този начин, тъй като вътрешни източници от Пайнер й подшушнали, че тя със сигурност няма да е фаворитка при награждаването.

Изпълнителката на Смелите си имат всичко предпочела сама да напусне “бойната сцена” и да се оттегли с достойнство от надпреврата.

Последните няколко месеци Емилия отказва да коментира каквото и да е относно личния й живот и споделя информация само и единствено за музиката си.

Неотдавна човек на Супер 19' я засече в столичен нощен клуб в компанията на плеймейтката Мария Динева, съпруга на строителния предприемач Динко Динев. Напоследък двете били неразделни, коментират светски доносници.

Мария обидена, че я няма в номинациите

Миньончето на фолка Мария също е бясна след обявяването на номинациите. Тя от години се стреми да се добере до високия приз. Изпълнителката е супер обидена и дори не желае да пее по време на наградите на 6 март в първа зала на НДК.

Самата тя нарекла с думата “подигравка” новината, че е номинирана в категория “Прогресиращ изпълнител”. “Как може да слагат името ми до Гергана, Яница и други неизвестни певици”, изсъскала Мара пред свои близки. Клюкари във фолка разнасят, че откакто е гадже с младия Кристиян Гущеров, пайнерката се е самозабравила.

Тя не поемала толкова участия, както преди, а в по-затънтени села и градчета категорично отказвала да пее.

Освен това хонорарът й скочил почти двойно, за да може не всеки да я кани, където си поиска. Според мълвата Мария е хвърлила над 150 000 лева за изработката на последните си три клипа.

Неотдавна тя направи и пищна промоция, на която представи официално  новият си любим.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !