Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Манекенки играят футбол

отпечатай новината

12.06.2008 15:04 | Видян 1886 пъти

Манекенки играят футбол

Това лято със сигурност е белязано от футболната магия на европейското първенство в Швейцария и Австрия. Този месец дори и нежната половина на човечеството играе футбол! Ако не вярвате – уверете се сами с новия видеоклип на Алекс Гаудино – Watch Out!

В него италианският диджей е събрал една дузина предизвикателно облечени топ манекенки, които показват завидна техника, умения и спортна злоба с топката в крака. Всъщност, самите крака също не са за подценяване, а “футболистките” доказват, че наистина се намират в доста добра форма.

Новото видео на италианския топ диждей Алекс Гаудино е една от големите изненади на музикалния пазар този месец, като то вече дебютира и в българския тв ефир. Watch Out със сигурност е едно от най-секси нещата, които могат да бъдат свъзрани с футбола. Самите момичета пък показват и всички хитрини, съпътстващи играта като пощипване по задните части и разкъсване на фланелката на противниковия играч.

След като видеоклипът към предишния голям хит на Алекс Гаудино – Destination Calabria бе избран за най-секси изпълнение за 2007 г. от читателите на британския в. “Сън”, то сега италианският диджей продължава да провокира феновете в характерния си неустоимо секси стил. Футбол, красиви момичета и хитова съвременна денс музика – това е Гаудино и суперпарчето Watch Out.

Самото изпълнение също съдържа именно онази нотка нeотразим и сексапилен саунд, която влиза в тялото още от първото слушане. Този път вокалите са дело на Shena, а впечатление отново прави и саксофонният семпъл, който е взет от големия афро хит от 80-те “Papa’s Got A Brand New Pig Bag”. Геният Гаудино е създал още едно невероятно парче, в което няма слаб елемент – от основната мелодия, през силните вокали, ултра модерния бийт – Watch Out със сигурност е първият масивен клубен хит за 2008 г.

По него диджеят е работил по познатата си система за перфектно настроение: “Правя хаус музика на 360 градуса, която да те накара да се изпотиш и да разтърси цялото ти тяло”, споделя Алекс Гаудино. Парчетата му наистина притежават невероятна атмосфера и изискан хаус бийт, които вече се превърнаха в негова запазена марка.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !