Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Любов, страст и още нещо....в „Кастинг” утре вечер

отпечатай новината

01.03.2012 15:15 | Видян 1143 пъти

Любов, страст и още нещо....в „Кастинг” утре вечер

Любовта в българското кино е поредното изживяване на финалистите в „Кастинг”, което зрителите на БНТ ще видят в  утре (петък 02.03).

Пет любовни сцени от култовите филми „Крадецът на праскови”, „Всичко е любов”, „Отклонение”, „Понеделник сутрин” и „Под прикритие” са второто актьорско предизвикателство пред участниците.

Интерпретацията на емблематични любовни сцени поставя финалистите в трудната актьорска ситуация да преодолеят физическата дистанция, да докоснат някого пред камера и достоверно да изиграят любовно чувство.

Гост звезда в работата по тази задача ще бъде Аня Пенчева – актрисата, изиграла най-много любовни сцени след Невена Коканова.

Помним я от филмите „Тайфуни с нежни имена”, „Денят не си личи по заранта”, „Адаптация”, , „Време разделно”, „Аспарух” и др. 

На снимачната площадка режисьорът Ема Константинова и отговорният оператор Калоян Божинов оцениха поведението на участниците като професионално и с чувство за съдействие,  когато партнират по между си.

Задачите в петте сцени се оказаха трудни, защото следването на оригиналните откъси не дава възможност за допълнителен монтаж и прикриване на дефектите при изпълнение.

В риалитито ще видите, че любовта е възможна и при лоши зимни условия, и в присъствието на публика от случайни минувачи, които бурно аплодираха участниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !