Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Вини Джоунс танцува с Галена и Преслава

отпечатай новината

07.03.2012 14:15 | Видян 5619 пъти | Гласували 1

Вини Джоунс танцува с Галена и Преслава

Бившият уелски футболен национал и настоящ култов актьор Вини Джоунс бе голямата звезда на афтър партито  на телевизия „Планета“.

Участници  и гости препълниха най-актуалния  столичен клуб, след церемонията по връчването на музикалните награди в зала 1 на НДК.

Звездата от филмите на Гай Ричи -  „Гепи“ и „Две димящи дула“, е в София за снимките на екранизацията  на световноизвестната игра „Company of Heroes“.

Като непоправим купонджия и ценител на женските прелести, Вини избра Night Flight, за да се забавлява със звездите на „Пайнер“. Хитовете на Галена и Преслава се оказаха най-разгорещяващи за уелсеца, който не спря да танцува и да вдига тостове за домакините си.

Макар вниманието да бе изцяло насочено към Джоунс, призьорите на „Планета“  разгорещиха гостите в препълнения  Night Flight с най-популярните си песни.

В началото беше Соня Немска, малко по-късно Роксана даде категорична  заявка да се превърне в голяма звезда. Кулминацията беше шоуто на  двете певици на годината и близки приятелки Галена и Преслава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !