Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Нана заминава на операция във Франция

отпечатай новината

13.03.2012 11:45 | Видян 6301 пъти | Гласували 1

Нана заминава на операция във Франция

Иван и Андрей ще платят лечението на болната от рак Нана. Двамата продуценти са в шок от болестта на колежката и приятелка, с която делят близо 10-годишна дружба. Те са взели решение да покрият разходите на водещата по предстоящото й пътуване до Франция, където ще бъде оперирана от най-добрите световни специалисти.

Нана е категорична, че няма да търси пари с есемеси и няма да открива банкова сметка за набиране на средства. Тя ще замине за Париж тази седмица, но все още чака потвърждение от местните лекари за датата на операцията и не е резервирала полет. Телефоните на Иван и Андрей пък цял ден останаха изключени.

Служителка в „Станция Нова” обясни, че офисът на фирмата е празен. Всички отсъстват след шока, който изживели през уикенда, и на никого не му се работи. Тя обаче разкри, че още преди дни всички колеги изразили готовност да помогнат финансово на Нана, а шефовете й директно заявили, че ще платят всички разходи по лечението във Франция.

В момента водещата на „Съдебен спор” събира документите, необходими за пътуването. Най-вероятно тя ще замине със съпруга си Джонатан, а синът й ще остане в България под грижите на сестра й Мартина. Мъжът на Нана искал да се лекува в САЩ, но засега най-добри надежди давали френските специалисти. Нана се оплака, че телефонът й не спира да звъни и помоли всичките си познати да не я притесняват в този труден момент.

Нана не е изгубила надежда, че ще живее, въпреки малките шансове, които дават лекарите. Причината е, че ракът е направил разсейки на множество места в тялото й, а засега специалистите не могат да локализират къде е основният тумор, от който тръгват другите. Това трябва да успеят да направят докторите във Франция, които са признати за най-добри в оперативното лечение на рак. Ако се наложи последващо третиране с химио- и лъчетерапия, то ще бъде извършено в САЩ. Зад Океана вече има нови лекарства срещу туморите, които дават добри резултати. Вероятно за него ще се наложи Нана да събира пари и близките й се надяват, че хората ще й помогнат.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !