Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Адел продължава да отслабва

отпечатай новината

15.03.2012 13:30 | Видян 2167 пъти

Адел продължава да отслабва

Британската поппевица Адел, която се върна в Лондон с 6 награди Грами и с международно признание, си купи райско имение в английската провинция и се наслаждава на статута си на звезда, пише dir.bg.

Само че остава едно "но" - килограмите й. Тя винаги казва, че се приема такава, каквато е, но не може да накара другите да не й напомнят непрекъснато за този минус.

Дори самият Карл Лагерфелд не се стърпя да каже какво мисли по въпроса, макар след това да се извини за неудобната забележка. Да не говорим за Дженифър Хъдсън, известна като лице на компания за диети, която насред церемонията по раздаването на наградите Грами посъветва Адел да се подложи на режим.

Но има светлина в тунела. Откакто изпълнителката на "Someone like you" срещна любовта в лицето на Саймън Конецки, по всичко личи, че има желание да промени силуета си и дори да добие тяло на манекен.

И наистина има резултат - по време на разходка със своя приятел и с кучето си в лондонския квартал Нотинг хил Адел била видимо отслабнала, пишат от БГНЕС. Причина за рязкото отслабване на певицата бе операцията на гласните струни, на която се подложи.

снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !