2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Гараж за НЛО откриха в САЩ

отпечатай новината

19.03.2012 13:00 | Видян 1081 пъти

Гараж за НЛО откриха в САЩ

Жителите на американския град Пайн Буш, който се намира в щата Ню Йорк, от средата на 90-те години на ХХ век са свидетели на появата на загадъчни светлинни явления в небето.

Феноменът предизвикал интереса на американските уфолози Джон Мацедо и Брус Корнът и на 25 април 1997 година те пристигнали в града. Организирали наблюдателен пункт в околностите на Пайн Буи.

След няколко дневни наблюдения двамата се убедили в достоверността на свидетелствата. На височина около 300 метра над околните хълмове възниквали ярки, близко разположени светлини. Техните конфигурации очертавали контурите на триъгълен летателен апарат. При полета си той рязко се насочил към мястото, откъдето го следили Мацедо и Корнът, минал покрай тях почти над главите им и изчезнал.
На следващия ден на горска поляна на три километра от наблюдателния пункт уфолозите открили триъгълен отпечатък от изгорена почва с дължина на страната около 30 метра. По-късно в околностите на града няколко пъти били наблюдавани полети на НЛО.

През пролетта на 2000 година в същия район с кинокамера бил заснет извънземен апарат с форма на сфера. И друг с форма на ромб. От кръгли източници по дъната им излизали пулсиращи разноцветни светлини. Апаратите се снишили над околностите на Пайн Буш, където вероятно извършили кацане.
Да се установи мястото на приземяването им обаче не станало възможно - липсвали каквито и да е следи. Вероятно пришълците са навлезли през замаскиран отбор в своя подземна база.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !