Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Лео ди Каприо бил мърльо

отпечатай новината

21.03.2012 12:00 | Видян 1617 пъти

Лео ди Каприо бил мърльо

Манията на актьорът Леонардо ди Каприо да опази околнaта среда от вредните човешки влияния е на път да го направи за присмех. Заради желанието си да не замърсява природата ди Каприо се къпел през седмица и отказвал да ползва дезодоранти, твърди негов близък в интервю за американските медии.

Лео допусна на любовта си към околната среда да поеме контрол над целия му свят. Тя убива сексуалния му живот. Къпе се рядко през седмицата, за да пести вода и намира дезодорантите за неестествени“, разказва още приятелят му. Той е категоричен,че по тази причина приятелката му Ерин Хедъртън била разстроена, тъй като Лео се грижел повече за природата отколкото за нея. „Ерин наистина го обича. Но тя отскоро се чувства сякаш сърцето му тупти повече за природата, отколкото за нея“, разяснява още близкия на Лео.

Oсвен това той бил и „ненаситен“ привърженик на рециклирането, но често пропускал дните за изхвърляне на боклука и оставял кухнята си в зловонно състояние. Ерин наскоро го предупредила да почисти дома си и да поработи върху хигиената си, а в случай, че не го стори, дамата заплашила да го напусне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !