Жената, заплашвала Дара Екимова и...

Районният съд в Пловдив постанови жената, която е...

Напрежение и "мръсни номера" между...

13 двойки продължават напред в следващия етап от...

Елеонора от "Биг Брадър" лъсна в порно

отпечатай новината

21.03.2012 13:45 | Видян 5405 пъти

Елеонора от

Скандалната участничка от „Биг Брадър" Елеонора Палавейска лъсна в брутален порноклип. В един от най-популярните секс сайтове в Европа видео с нашенката е хит от няколко дни насам. На кадрите се вижда как скандалната брюнетка се самозадоволява с огромен гумен член, и то не там където вероятно предполагате.

Елеонора отрича участието си в клипа, но на видеото се вижда ясно, че това тя. Докато бащата на малката
й дъщеря Анджелика чехльото Давид, отглежда хлапето им във Велинград, лолитката непрекъснато попада в епицентъра на секс скандали.

След излизането й от къщата Елеонора бе обвинена, че работи като компаньонка и стриптийзьорка в бордей на столичния Лъвов мост. После участничката в шоуто бе щракната да си разменя лесболаски с друга еротична танцьорка в столичен нощен клуб.

За любовния живот на палавата нимфетка се носят легенди. Най-известният слух бе, че е завъртяла главата на плевенския бизнесмен Красьо Черния, с когото се срещали тайно във Велинград.

Докато бе в „Биг брадър", Елеонора се превърна в най-обсъжданата участничка. Разкрепостената
брюнетка дори бе на път да забърка политически скандал, след като стана ясно, че бившата сервитьорка е въртяла любов с известен депутат от БСП, преди да влезе в къщата. Тя откровено си призна, че е правила секс за пари, без да уточни дали именно бесепарят е броил пачки на шавливата брюнетка.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !