Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Юксел Кадриев на лечение при психолог

отпечатай новината

21.03.2012 16:00 | Видян 3871 пъти

Юксел Кадриев на лечение при психолог

След  развода   си  с оперната     певица панаирите между бившето семейство Кадриеви нямат край. Най-стресира-на от разправиите между майка си и баща си била 10-годишната  им  щерка. Чувствителното хлапе се затворило в себе си, трудно понасяло развода на родителите си, а най-болезнено приемало
 
скандалнитеразкрития по адрес на баща си

В края на миналата година в медиите цъфна пикантна снимка на Кадриев от 2007 година, на която се виждаше как водещият е приклещил с ръка свой приятел и е устремил устни към устата му.

След като по време на развода си Бонка и Юксел сключили споразумение Габи да остане да живеепри водещия, а Бонка да взема при себе си дъщеря им всеки уикенд, изведнъж Кадриев променил решенито си, пише "Всеки ден".

Обиден, че го кепази в медиите с разкрития за проблеми в личния му живот. Юксел започнал да отказва всякакъв контакт на бившата си жена с дъщеря им, прибрал мобилния телефон на детето и така връзката между майка и дъщеря станала невъзможна.

Миналата есен  Кадриев дори заменил частното училище "Дъга" в Банкя, където учела Габи, с обикновено държавно училище. След като водещият и дъщеря му  били  задължени от "Държавната агенция за закрила на детето" да ходят на психотерапия, Бонка и Юксел изгладили отношенията си и временно заровили томахавките. Той обаче се е заинатил и

отказвал да спазва съдебната договорка

за свиждания на дъщеря си Габи с майка й. Водещият не желаел четвъртокласничката да контактува с родителката си. След като завел дело за увеличаване на издръжката, която получава, от 80 на 300 лева, Юксел поискал на последното заседание на Софийския районен съд за попечителските права над детето Бонка да не бъде допускана до дъщеря си.

Кадриев отишъл в съда придружаван от приятелката си и обявил, че двамата са способни да дадат цялото внимание и грижи, от които се нуждаело детето по настояване на новинаря делото се водело при закрити врати.

"Не съм решила, не съм му отнела родителските права. Кой съд ще лиши едно дете от майка му? Имам своята кариера като певица, осигурена съм финансово. Искам да се грижа за Габи, да й осигуря един по-висок стандарт на живот, да я вземам с мен, когато пътувам на турнета по света, но Юксел пречи на срещите ми с нея", категорична е бившата му съпруга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !