На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Звезди посрещат пролетта в Маракеш

отпечатай новината

21.03.2012 16:30 | Видян 5077 пъти | Гласували 1

Звезди посрещат пролетта в Маракеш

Ресторант "Маракеш" събра ценители на ориенталската кухня и класните вина на "Ла-Монтина " . Гостите дегустираха изключителното разнообразие от вкусове на мароканската кухня , а за по –смелите имаше и наргиле бар. Водещата на вечерта Гери Гочева заедно със своята асистентка облечена в тематична ориенталска носия раздаваха и награди.

Определено най-атрактивната част беше,к огато всички излезнаха,за да си пожелаят по едно желание, пускайки горящи фенери в небето.

Събитието уважиха актьорът Фахрадин Фахрадинов, който дойде в компанията на тв репортерка на "Преди обед" по бТВ Ива Атанасова и създателката на първото кабаре в България Елена Костова.

Една от най-атрактивните компании беше на Божидар Искренов-Гибона,изпълителният директор на Лев Инс и техните съпруги. Миро от Биг Брадър заедно със своята половинка - собственичката на модна агенция MAX  Катя Дюлгерова също запалиха своя огнен фенер.

Издателката на списание MR BIG Ваня Ханджиева беше в компанията на консула на Турското посолство Кемал Теканад и тв водещата на "Вискоки токчета" от БТВ Ива Дойчинова.

На приятната атмосфера се радваха и представители на бизнеса и собственици на клубове в Студентски град.У правителят на заведението Мустафа Лешов зарадва гостите с новината , че много скоро ресторант "Маракеш" ще отвори и лятната си градина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !