Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Теодора специален гост на концерт в Македония

отпечатай новината

26.03.2012 14:00 | Видян 1686 пъти

Теодора специален гост на концерт в Македония

Теодора бе поканена да вземе специално участие в концерта на популярния изпълнител Миле Кузмановски в Скопие. Поводът за гостуването й бе общата песен на звездата от Diapason Records и македонския й колега, която те представиха за първи път на сцената по време на събитието.

Българо-македонският проект е озаглавен „Портите на любовта” и е по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски, който е автор на редица хитове. Освен дуетната песен, Теодора изпя пред публиката в залата и своята самостоятелна песен „Любовта ме убива”, която е дело на същия композитор и изпълнителката е представяла на международния фестивал „Пирин фолк – Сандански”.

Миле Кузмановски, който е един от най-популярните певци в Македония, се запознал с Теодора по време на нейното участие в новогодишната програма на Pink 15, където бил поканен и той, и останал очарован от нейния талант. Тогава се родила идеята да направят съвместната песен „Портите на любовта”. Гласовитият македонец лично поканил певицата да презентират общия им проект на неговия голям концерт в Скопие, посветен на 20-годишния му юбилей на сцената.
Съвсем скоро предстои Теодора и Миле Кузмановски да заснемат видео към общата си песен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !