С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Родителите на Ейми прибират богатството ѝ

отпечатай новината

28.03.2012 12:15 | Видян 1781 пъти

Родителите на Ейми прибират богатството ѝ

Покойната британска певица Ейми Уайнхаус не е оставила завещание и това означава, че състоянието й от 3 милиона паунда автоматично ще отиде при родителите й Мич и Джанис, съобщават британски медии.

Бившият съпруг на певицата, която почина след злоупотреба с алкохол през месец юли миналата година е само на 27-годишна възраст Блейк Фийлдър-Сивил и няма да получи нищо от богатството й.

Британският таблоид "Сън" разкрива, че Ейми имала над 4 257 580 паунда в активи, но след плащането на данъци и на неплатени сметки от това състояние останали 2 944 554 паунда.

"Не много хора на 27-годишна възраст пишат завещание, Ейми също не го е направила. Тя нямаше никаква представа какво състояние притежава и със сигурност то не беше нейният основен приоритет. Ако беше написала завещание, Блейк може би също щеше да получи нещо - вероятно не пари, а инвестиции. Ейми продължаваше да го обича до момента на смъртта си. Но при сегашното положение на нещата Мич и Джанис ще управляват състоянието й. Те са разумни и находчиви, така че вероятно е по-добре, че Блейк не получи нищо", разкри запознат източник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !