Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бербатов показа таланта си

отпечатай новината

04.04.2012 13:00 | Видян 3508 пъти

Бербатов показа таланта си

За Димитър Бербатов се знае почти всички. Нападателят на Манчестър Юнайтед никога не е крил, че обича да рисува, но до този момент творбите му не са виждали бял свят. Е, вече и това стана факт.

Звездата на Манчестър Юнайтед стана доста активен в социалната мрежа Фейсбук в последните дни. Вчера дори постна своя карикатура на един от най-добрите рапъри в света Snoop Dog. “Когато видя нещо в интернет, се опитвам да го нарисувам. В този случай…един от любимите ми хип-хоп изпълнители… Snoop Dog. Ако ви хареса, ще пусна още”, написа Бербатов към карикатурата.

Фенове на българина във Фейсбук са над 1,1 млн. души от цял свят. Освен молитвите да остане в Манчестър Юнайтед, те похвалиха Берба и за таланта му. “Някои хора просто притежават всичко”, написа фен на Бербатов. “Нарисувай Фърги и ще видим дали ще те пусне да играеш”, добави друг. “Изглежда имаш доста свободно време”, анализира друг любител на българина ситуацията около него.

Бербатов пазеше ревностно личното си пространство, но изведнъж стана много активен в профила си. Всичко започна след новината, че Стилиян Петров е болен от левкемия. В петък Митко писа в подкрепа на добрия си приятел: “Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най добрите футболисти, които България е раждала, един от моите най-добри и близки приятели, ще спечели тази битка… Дръж се Бат Стел…”.

Нападателят постна и други любопитни снимки. На една от тях позира до китара с автографите на роклегентите Rolling Stones. Има и фото с човека, който се грижи за фланелките в Манчестър Юнайтед. “Аз и Ал – много важен човек в клуба”, разкри Митко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !