И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Мария Игнатова преспа с акробат?

отпечатай новината

04.04.2012 14:45 | Видян 4318 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова преспа с акробат?

Палавата водеща и актриса Мария Игнатова си е намерила нова тръпка, която да съживи малко кръвта й, след като oтнoшенията й с Димитър Рачков влязоха в руслото на ежедневието и бита.

Горещият мъжкар се казва Валерий Цветков и е един от двамата супер силови гимнастици от невероятното дуо "Атлас", което взриви публиката на шоуто "България търси талант" с акробатичните си изпълнения, пише "Всеки ден".

Именно там Мария и Валерий се запознават за първи път. Игнатова очевидно е била  запленена  още  от първия миг от Валерий, защото не успя да откъсне поглед от него през цялото време, докато той представяше  номера  си.

Хормоните на водещата не издържаха и веднага след изпълнението им тя нахлу на сцената, за да докосне мускулестото тяло на акробата.

Тук Магърдич Халваджиян направи остра реплика на Марчето, че това никак няма да се хареса на Рачков.

Игнатова обаче продължи безогледно да сваля Валерий и зад сцената по толкова демонстративен начин, че се наложи колежката й Алекс Раева да се извини в ефир на настоящото гадже на русата палавница с думите: Мите, съжалявам. Оказа се, че Мария и Валерий са си разменили телефоните и акробатът получил есемес само час след запознанството им с думите: "Страхотен си, трябва да ме научиш на това".

Валерий отговорил шеговито: "С удоволствие, но трябва да си гола до кръста". Последвал светкавичен отговор: "Удоволствието ще е мое, кажи къде и кога".

От този момент нататък, вече трета седмица, двамата са се отдали на диви ласки, разкриха запознати пред "Всеки ден".

Преди няколко дни Игнатова се оплакала, че Рачков постоянно я следи и ревнува, дори когато обикаля за участия по халтури из страната, звънял през пет минути, за да я провери къде е. "Станал е дебел и зъл", проплакала влюбената водеща пред дружките си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !