Пуснаха ЛиЛана под домашен арест

Апелативният специализиран съд пусна под домашен арест...

Защо Мара обяви, че спира да пее?

Най-новото тайно попълнение в “Maскираният...

Миро: "В "Пей с мен" всеки пускаше sms-и срещу колегите си!"

отпечатай новината

23.06.2008 10:23 | Видян 13341 пъти | Гласували 4

Миро:

Очакваните прогнози за победител в Пей с мен се сбъднаха! Миро и Дивна грабнаха половин милион лева – най-голямата парична награда, давана до сега в българския ефир. Какво възнамерява звездата да прави с парите, четете следващите редове:

Какво ще правите с парите?
Вкусът на победата е сладък, независимо от финансовия еквивалент. Мисля да ги сложа в банката.

Мислехте ли, че някой друг може да вземе наградата?
В началото, когато отидох да говоря със Слави, за да подпишем договора, първият въпрос, който му зададох беше: “Има ли вътрешно споразумение за тази награда?”. Слави ми отговори в характерен за него стил: “Знаеш много добре, че аз не бих направил нещо подобно. За да няма прецеденти като Евровизия, съм направил така регламента, че да се гласува честно!”

Това го е казал той, а Вашето лично мнение по въпроса какво беше?
Моето мнение през цялото време беше, че най-малкото зло, което човек може да направи за толкова голяма награда е да се споразумее предварително за нея. Бях склонен да си мисля, че може би в крайна сметка бизнесът ще наделее над честността. Мога да кажа съвсем отговорно, че в случая Седем осми и продуцентът Евгени Димитров бяха абсолютни алтруисти. Те не насочиха вниманието към скандали, към евтината и бърза слава, към евтината и бърза печалба.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !