Есил Дюран на абитуриентски бал -...

Винаги ослепителната Есил Дюран също изпрати абитуриент...

Фалшив е съдебният процес, по който...

Съдебният процес в Ню Йорк, по който бе осъден...

Ирина Сарачинова описа развода си в книга

отпечатай новината

06.04.2012 12:45 | Видян 3928 пъти

Ирина Сарачинова описа развода си в книга

Ирина Сарачинова толкова си е повярвала, че освен по телевизията е решила да ни досажда на публиката и от щандовете в книжарниците. Любовницата на Иван Христов се готви съвсем скоро да пусне на пазара своя книга, в която споделя философските си размисли за страданието, осъзнаването и катарзиса, през който преминава човешкият дух, след като преживее раздяла с любим човек и сърцето му бъде озарено от нова любов.

Блудкавото произведение на „най-добрата майка” се казва „Девет месеца да забравиш”. „Толкова време, колкото е необходимо да се износи един плод в утробата на майката, е необходимо, за да се излекуваш от много неща и да се родиш отново“, разсъждава в типичния си патетичен стил любовницата на опосума.

Според запознати обаче Ирина няма да пощади съперницата си Вихра в книгата. Тя намеква, че бившата съпруга на опосума е лоша майка, обяснявайки каква е разликата между добър и незаинтересован родител. Сарачинова разкрива подробности около началото на връзката си с Иван, описвайки отношенията на влюбените хора в първите месеци. И макар да не споменава имена, водещата щяла да нанесе фатален удар на съперницата си Вихра.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !