12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Аксиния стана спортен инструктор

отпечатай новината

06.04.2012 17:30 | Видян 3440 пъти

Аксиния стана спортен инструктор

Бившата поп повециа Аксиния вече води часове по Free sugar, нов женски спорт, който вае перфектно тяло за отрицателно време.

Тя признава, че доскоро не се е грижила за фигурата си, но бързите резултати и тонусът, който й дава новото начинание, са я запалили и вече не би се върнала към предишния си начин на живот.

Акси все още е с приятеля си, за който не се знае почти нищо, тъй като тя не издава кой е. Двамата са заедно вече три години и половина.

„Той е голям пич, много сме щастливи. Аз все още съм влюбена и имам пеперуди в стомаха. Не мисля, че любовта трае само три години, аз съм доказателство за това”, сподели преди време звездата от Стар Академи. Според клюката обаче Аксиния е зарязала пеенето, тъй като й “врътнали кранчето”.

Мълвата разнася, че певческата й кариера била спонсорирана от заможни господа, които обаче се отказали да наливат пари в нея.

Преди да стане спортен инструктор нахаканата свищовлийка се бе пробвала и като моден букер, но и там претърпя фиаско. Неотдавна пък човек на Супер 19' я засече да гаврътва шотове в столичния клуб Текила в компанията на родни манекенки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !