Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Хайди Клум подаде документи за развод

отпечатай новината

08.04.2012 08:17 | Видян 2795 пъти

Хайди Клум подаде документи за развод

Супермоделът Хайди Клум подаде официално молба за развод със съпруга си Сийл, с когото неотдавна се разделиха. Бракоразводните документи са внесени в съда в Лос Анджелис от Лора Васер, една от най-известните и скъпоплатени бракоразводни адвокати в Калифорния. Предбрачното споразумение между Клум и Сийл дава основание, че разводът им ще бъде придвижен възможно най-бързо, тъй като двойката няма общо имущество, което да подлежи на делба.

Моделката иска да получи пълно попечителство над трите деца от брака й с певеца, а също и възстановяването на моминското й име, с което стана световноизвестна, а именно Клум. Според слуховете манекенката се е разделила със Сийл заради Томас Хайо, програмен директор на Germany`s Next Topmodel, с когото тя се запознала по време на снимките на тв шоуто. Бракът на Клум с тъмнокожия певец продължи 6 г.

Медиите коментират, че по този начин се слага край на спекулациите, че нещата в звездното семейство не вървят. Хайди казва още, че с певеца са се разбрали да не разкриват пред обществото точната причина за раздялата им и какви са били проблемите в брака им. Двамата подчертават, че техен приоритет ще си остане щастието на четирите им деца. Тяхната двойка изглеждаше толкова здрава и щастлива, че те дори подновяваха брачните си клетви всяка година на 10 май, на годишнината от брака си.

Любовта между Сийл и Хайди Клум е главозамайваща. През 2004 г. германката е бременна в петия месец с първото си дете от италианския бизнесмен и шеф на „Формула 1″ Флавио Бриаторе, когато двамата се разделят. Среща Сийл и между двамата пламва любов от пръв поглед. Те се събират, като певецът дори осиновява първородната й рожба Лени, дъщерята на Бриаторе. След нея Хайди и Сийл създават още три деца: момчетата Хенри и Джона и малката Лу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !