Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Ален Делон е спасен

отпечатай новината

09.04.2012 13:00 | Видян 2379 пъти

Ален Делон е спасен

Мегазвездата на френското кино Ален Делон бере душа в Русия. Легендата от 80-те години се е почувствал зле по време на визитата си в Москва през уикенда, гръмнаха световните агенции. Заради влошеното му здраве по спешност бе извикана Бърза помощ по време на церемонията за връчването на арменските музикални награди.

Делон се почувствал зле при излизането на сцената, получил аритмия и вдигнал кръвно. След намесата на медиците 76-годишният актьор все пак се качил на сцената и получил наградата от колегата си Армен Джигарханян, с когото са добри приятели.

В петък той беше изписан от американската клиника в Париж, след като претърпя операция за отстраняване на нарушения в сърдечния ритъм. "Всички бяха разтревожени за тази операция на сърцето. Звъняха ми от Япония, Русия, питаха как се чувствам, казваха, че имам сърдечни проблеми. А всъщност това е просто аритмия", коментира Делон.

„Бях под упойка 10 минути. Опитаха се да ми оправят сърцето." Ален Делон каза, че аритмията му е открита преди две седмици, защото започнало да му се гади и да му се вие свят. А самата операция е била планова. „Такива неща се случват на хора като мен, когато им се струпат много емоции и неприятности. Напоследък преживях доста покрай сина ми". През лятото синът на актьора Ален-Фабиен беше разследван за "нанасяне на телесна повреда по невнимание, след като момиче беше ранено с огнестрелно оръжие на купон в Женева в апартамента на Ален Делон, който не бил там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !