Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Део представи уникален смартфон

отпечатай новината

09.04.2012 15:45 | Видян 1539 пъти

Део представи уникален смартфон

Nokia представи чрез една невероятна компилация от неонови светлини, музика, звук и арт инсталации първите Nokia смартфони с инсталиран Windows Phone -- Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 в България.

И двата Nokia Lumia смартфони, базирани на Windows Phone, бяха звездите на вечерта в клуб Маскара в София, заедно с редица български знаменитости, блогъри, представители на медиите и бизнеса, които изживяха и бяха част от една наистина невероятна интерпретация на живо на съвсем обикновения свят на ежедневието.

Възможностите, които Nokia Lumia 800 и Lumia 710 дават на всеки да направи своя ден наистина уникален бяха презентирани от любимеца на българския екран Део.

Те бяха представени и през призмата на множество артистични концепции- от експерименталната, молекулярна кулинария, която транформира на място всякъкъв тип обикновени ястия в едни наистина „amazing” диазйнерски блюда, до създаването на една незабравима за всички гости вечер чрез зрелищния серпентинен танц, сумагаши рисунки във вода и повече от 150 лалета и снимки, запечатали уникални моменти от ежедневието, които обграждаха гостите на входа и изхода на събитието, и успяха да спомогнат всички те да си тръгнат с широка усмивка.

Г-н Алберто Матроне, вицепрезидент на Nokia за Централна и Източна Европа, присъстваше на събитието, заедно с г-н Росен Петков, изпълнителен директор на Nokia за Балканите и Георги Ранделов, изпълнителен директор на Microsoft България, представиха стратегическото партньорство между Nokia и Microsoft.

Редица известни български личности и топ медии уважиха събитието на първите Nokia Lumiа смартфони в България.

Nokia Lumia 800 ще бъде наличнa от другата седмица на нашия пазар, а Nokia Lumia 710 ще бъде налична в търговската мрежа от по-следващата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !