Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

Ice Cream с премиера на новата си песен

отпечатай новината

11.04.2012 15:45 | Видян 3319 пъти

Ice Cream с премиера на новата си песен

Точно в 20:30 часа на 21 април (събота) в столичния клуб "Crash" ще започне премиерата на най-новия сингъл на група Ice Cream.

Специално за феновете и представителите на медиите, членовете на бандата ще споделят подробности около заснемането на видеото, ще разкажат историята на песента, както и защо са избрали заглавието "Влюбени в свободата". Новият им сингъл ще бъде част от предстоящия им албум "Без ДДС".

Веднага след премиерата започва концерта "15 години група Ice Cream". Специални гости ще са Димо (група P.I.F), Lady B, Играта (изпълнител и водещ по телевизия The voice) и DJ Stancho. Водещ на вечерта ще е Атанас Михайлов, един от бившите членове на групата.

На сцената на "Crash", Ice Cream ще излязат във визия, за която са се погрижили от "Елмек Спорт." Вокалистката Елена ще се появи в тоалет подбран от дизайнерката Весела Тотева.

Междувременно Ice Cream заснеха фотосесия с Диляна Флорентин и се включиха в концерта на кампанията "Майки и приятели на деца-аутисти".

Групата пя на една сцена заедно с Графа, Орлин, Любо, Тома, Дидо от D2, Камен Воденичаров, София, Джон Лоутън (John Lawton). Концертът се проведе на 02 април пред Националната библиотека.

Следващите две седмици Ice Cream се отдават на засилена подготовка по юбилейното събитие.  Концертът "15 години група Ice Cream" ще е с начало 21:00 часа. Входът е безплатен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !