Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Лейди Гага на строга диета преди концерта у нас

отпечатай новината

19.04.2012 10:45 | Видян 2110 пъти

Лейди Гага на строга диета преди концерта у нас

Ексцентричната Лейди Гага е започнала строга диета, за да бъде напълно здрава за европейското си турне. Певицата е минала само на патладжани, пресен спанак и сладък белен грах. Тя е предписана от лекаря Харли Пастернак и позволява само един ден седмично, през който певицата може да си отпусне душата и да похапва каквото й се прииска, уточнява вестник „Сън“.

Лейди Гага била и много разтревожена, защото планетата Меркурий влиза в ретроградна фаза. Това ще стане в периода от 15 юли до 8 август, когато върви и световното й турне. Критичният период е преди концерта в България, за който от 27 април ще започне продажбата на билети.

Лейди Гага обяви, че пристига в София на 14 август, откъдето ще стартира и обиколката й през 21 града.Заради шоуто на Националния стадион “Васил Левски” се очаква да бъде построена невиждана преди сцена. Самата Лейди Гага разказва, че е работила с екипа си по нея месеци, за да надмине успеха на предишното си турне. А новото тя описва като електро-метъл-поп опера. С него звездата ще представи песните от последния си албум, но и най-големите си хитове отпреди.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !