Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Победителят от "Survivor" –Николай Мартинов гостува във "Високи токчета"

отпечатай новината

20.04.2012 14:30 | Видян 2748 пъти

Победителят от

Кой е най-големият страх на Людмила Филипова и дали го е изпитала по време на втория процес срещу българските медици в Либия, когато е била под прикритие в съдебната зала?

Защо Ива Дойчинова се запознава с единствения български рали състезател, завършил най-страшното и предизвикателно рали „Дакар” - Петър Ценков и как с негова помощ преодолява един от страховете си? Каква е рецептата на Юлияна Дончева да се справя със страховете си и дали изправянето срещу тях е единственият начин те да бъдат преодолени?

Тази неделя, от 12:30 часа четирите водещи на токшоуто по bTV „Високи токчета” ще се запитат защо много често хората се страхуват от промените и приемат статуквото и живота си такъв какъвто е само, за да не застанат смело срещу този страх.

Людмила, Ива, Юлияна и Гери ще разкажат за моментите, в които са изпитали най-силния страх в живота си и как преодоляването му им е помогнало да изпитат истинската радост от живота. Каква е различната гледна точка на Людмила Филипова?

Наистина ли страхът е нещо лошо или той е трикът на природата, за да ни накара да се пазим и да съхраним вида си? Специалният гост на предаването, победителят в третия сезон на “Survivor” – Николай Мартинов, ще разкаже защо според него щастливите хора са тези, които са превъзмогнали страховете си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !