Кристиано с прием в ADOR на InterConti

Посланичката на Италия, вляво на снимката, беше сред...

Жерар Депардийо влиза в ролята на...

Очаквайте първия епизод от „Марсилия“ на 19 септември в...

Орлин Павлов преспа с гаджето на Ники Илиев

отпечатай новината

20.04.2012 16:00 | Видян 7994 пъти

Орлин Павлов преспа с гаджето на Ники Илиев

Секс скандал тресе влюбените двойки Ники Илиев и Саня Борисова и Орлин Павлов и Яна Акимова. Младите звезди са въвлечени в пикантна интрига, която е на път да разбие любовта им, научи "Всеки ден".

Повод за драмите е слух, че Орлин Павлов е преспал с гаджето на Ники Илиев. Приятели на режисьора на "Чужденецът" му вкарали тази муха в главата, а ревнивият актьор не изчакал обясненията на колегата си и гаджето си.

Той веднага приел слуха за чиста монета и звъннал на половинката на Орлин Яна, за да й съобщи, че са станали жертва на изневяра. За щастие танцьорката се оказала по-здравомислеща и не повярвала на интригата.

Сексапилната Акимова повярвала на клетвите във вярност на Павлов. Звездата от "Отплата" се кълнял, че със Саня го свързва само приятелство, пише "Всеки ден".

Той дал логично обяснение, че двамата били забелязвани заедно в столични заведения покрай съвместната си работа за филма на Ники Илиев "Чужденецът". Павлов и Борисова се срещали, за да творят поезия и измислили заедно текста на саундтрака към лентата,  който  бе записан от Орлин.

Певецът  успял  да убеди  половинката си, че не е рогоноска, но не така стоял въпросът с ревнивеца Ники. Той е в обтегнати отношения със Саня и вече не я пуска да  излиза сама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !