Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Камелия отглежда петел вкъщи

отпечатай новината

20.04.2012 17:00 | Видян 3907 пъти

Камелия отглежда петел вкъщи

Сексбомбата на родния попфолк Камелия винаги е залагала на нестандартно и ексцентрично амплоа, но този път буквално втрещи почитателите с новата си приумица.

Въпреки очакванията, че русокосата фурия ще заложи на поредната гола фотосесия, този път тя показа в профила си в социалната мрежа Facebook домашния си любимец, който е петелът Коки.

Любопитното е, че пернатото заема място не в кокошарник или в типична за вида му клетка, а на дивана в апартамента й, където обикновено се ширят котки или кучета.

“Поне към фолк звездата няма да полетят обвинения в нехуманно отношение към кокошките след приетите нови изисквания от страна на Европейския съюз”, коментират фенове на чалга иконата. Почитателите й ахнаха от изненада и заваляха въпроси от рода на "от къде я намери тази ощавена кокошка”.

Преди няколко дни Ками пък имаше повод за празнуване, тъй като дългогодишния й приятел Цветин посрещна рождения си ден. Певицата-актриса продължава да трупа почитатели с ролята си на Калудка в сериалът на Слави Трифонов Ракия сънрайз.

Според клюката пайнерката вече има предложение и да участва в роден игрален филм, който ще излезе на екран през 2013г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !