Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Топ модел става DJ

отпечатай новината

24.04.2012 11:00 | Видян 2126 пъти | Гласували 1

Топ модел става DJ

Скандалният топ модел Илиян Никълъс, отново е влязъл в ново ампоа, "Best Child Model of the World" за 2009, съвсем скоро започва да се обучава за Dj.

Никълъс се занимава с много неща и постоянно търпи метамрфози, освен с моделство, той в момента се занимава с актьорско майсторство, пеене, танци и работи като стилист, но казва, че актьорското майсторство му е приоритет.

Модела твърди, че винаги е искал да се пробва като Dj, и че винаги е искал да застане зад пулта. Красавеца има страст към хаус музиката, миналата година дебютира на музикалната сцена, със собствена песен, изявявайки се като певец.

Друго ново около модела е скандала, в който бе забъркан заедно със футболиста Орлин Орлинов, но модела е категоричен, че не го познава и никога не са си комуникирали и твърдо отрича твърденията на жълтата преса, че проституирал.

"Никога не съм проституирал, против разбиранията и принципите ми е, пък и съм твърде моногамен. Очернят ти името и не ти дават никаква възможност да се защитиш.", признава огорчено модела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !