Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Синът на Софка изгонен от частно училище?

отпечатай новината

24.04.2012 12:45 | Видян 5594 пъти

Синът на Софка изгонен от частно училище?

Синът на ромската перла Софи Маринова Лоренцо вече няма да учи в частното училище в Симеоново, където доскоро певицата хвърляше луди пари, за да образоват наследника й, научи "Всеки ден".

10-годишният хлапак е аут от престижното школо, в което заедно с децата на богатите и известните се мъчеше да заляга над книгите.

Версиите за отпадането му от училището са две. Официално преподавателите не са го изключили, а са обявили, че резултатите, които малкият постига, не са задоволителни, за да премине в по-горен курс.

Лоренцо все дремел в час и не учел наравно с другите деца, защото му било трудно. Според майка му обаче синът й е жертва на дискриминация, която учителите прикриват  с недоволстване от оценките му.

Софка неведнъж е заявявала, че даскалиците тормозят детето й, а наскоро дори разказа пред приятели, че децата на елитарни родители се оплаквали, че сред тях има ромче. В училището пък са категорични, че Лоренцо бил труден за възпитание и все се опъвал,  когато трябвало да бъде изпитван.

"Ми нали за това плащаме на частно, за да го накарат да учи", ядосва се Софка пред близките си. Тя разкрива, че детето й реве от многото материал и се оплаква, че им е много тежко.  Според певицата учителките пълнят главите на децата с излишни неща и дори я мъмрели нея самата, че  била  твърде либерална.

"Много искам детето ми да се изучи, да знае чужди езици, да не е просто като майка си, изобщо да е образовано", споделя Софка.

Сега обаче е категорична, че няма да позволи хем да тормозят детето й, хем да вдигат ръце  от  него. Тя тепърва ще мисли в кое училище  да прехвърли сина си, за да е сигурна, че ще го третират наравно с другите, пише "Всеки ден".

Това ще стане след участието й на финала на Евровизия в Баку, на който малкият ще придружи майка си, за да й бъде в подкрепа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !