Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Шиниъд О’Конър отмени турнето си

отпечатай новината

24.04.2012 15:00 | Видян 1153 пъти

Шиниъд О’Конър отмени турнето си

Ирландската певица Шиниъд О’Конър отмени планираното си за тази година турне в САЩ. „С невероятна тъга трябва да съобщим, че всички концерти от предвидената обиколка за тази година са анулирани поради лошото ми здраве, причинено от биполярно разстройство. Искрено се извиняваме за всички трудности, които могат да възникнат заради това”, заявява в свое съобщение певицата.

През 2003-та година на певицата е направена диагноза „биполярно разстройство“. Това разстройство се характеризира с епизоди на депресия и меланхолия, които са последвани от периоди на еуфория. Именно това състояние психиатрите наричат мания. Тези епизоди са циклични, но между тях може да има периоди от време без никакви признаци на заболяването.През януари тази година тя се опита да се самоубие след брака си с Бари Херидж, продължил само 16 дни, а след това се обърна към феновете си в Twitter за помощ.

45-годишната ирландска певица стана известна с албума си „I Don’t Want What I Haven’t Got” и хита си „Nothing Compares 2 U”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !