Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марто Петров: Странно ми е, че Стилиян го няма

отпечатай новината

24.04.2012 17:45 | Видян 2325 пъти

Марто Петров: Странно ми е, че Стилиян го няма

Мартин Петров призна, че ще му бъде много странно довечера, когато Болтън гостува на Астън Вила в мач от Висшата лига на Англия. Причина за това е, че за бирмингамци няма да играе Стилиян Петров, който се лекува в Лондон от острата форма на левкемия.

“Малко ми е странно да изляза в мач и Стилиян да го няма в другия отбор. Но сега трябва да спасим честта и мястото си в елита“, заяви българското крило на Болтън Мартин Петров.

Феновете на двата отбора ще се обединят по уникален начин по време на срещата. “Вила Парк” ще избухне в аплодисменти в 6-та и в 19-та минута в чест на Фабрис Муамба и Стилиян Петров. Муамба една не загина по време на мач в началото на март, когато сърцето му бе спряло за 76 минути. Агитките на двата отбора вече са стиковали действията си.

Иначе мениджърът на Вила Алекс Маклийш разкри, че лечението на Стилиян Петров върви по план. “Не съм го виждал от миналата седмица, тъй като той е в Лондон, където се лекува под интензивните грижи на специализирани медици.

Наясно съм обаче, че засега всичко се развива нормално, защото Петров често ме уведомява за състоянието си с SMS-и. Той е позитивно настроен и ми писа след двубоя със Съндърланд, с което показа, че всеки ден е с нашия клуб”, заяви шотландецът.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !