Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Порно маниак чупи рекорда по IQ в света

отпечатай новината

25.04.2012 11:30 | Видян 1577 пъти

Порно маниак чупи рекорда по IQ в света

Малко след като американски учени доказаха теорията, че големият бюст е признак за висок интелект, стана ясно и че гледането на порно е хоби на един от най-големите световни умове.
Пристрастеният към филмите за възрастни 51-годишен Рик Роснър е човекът с най-високо IQ в света. Той има няколко теста за интелигентност с много високи резултати, включително над 190 точки. Рик е член на обществото Гига, хора, чиито резултат се среща в едно на милиард.

Порно маниакът е от Южна Калифорния и в момента се занимава с решаване на специално модерни тестове за интелигентност, защото си е поставил за цел да бие резултата от 198 точки на гръцкия физик Евангелос Кациулис.

Акълията твърди, че има 42 години активен сексуален живот зад себе си, като голяма част от него води сам със себе си. Той си брои оргазмите и той, че до сега има малко над 16 000 в живота си. Казва, че всеки ден гледа порно, понякога по 3 часа. Рик прекарва живота си в дълги мастурбации и решаване на тестове за рекордното IQ.

Сексуалният маниак е женен от около 20 години и има 16-годишна дъщеря. Съпругата му е домакиня, а дъщеря му иска да учи в Йейл.
Издържа себе си и семейството си като автор на скечове в телевизионно шоу, но може да се похвали с доста активна младост, през която се изхранвал чрез стриптийз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !