Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Жената на Веско Маринов уволни Миглена Ангелова

отпечатай новината

25.04.2012 12:15 | Видян 3128 пъти

Жената на Веско Маринов уволни Миглена Ангелова

Бившата водеща Миглена Ангелова натирената от от Веско Маринов съпруга Цветанка са се изпокарали жестоко заради пари, научи "Всеки ден". Невярната жена на изпълнителя на „Горчиво вино" уволнила от списание „Сезони" доскорошната си приятелка от поста главен редактор с мотива, че повече не може да си позволи да й плаща.

Двете дружки редовно пътували за сметка на Веско до различни екзотични дестинации по света под предлог, че правят интервюта. След раздялата си с певеца съвсем логично Цветанка изпаднала в немилост и сериозно закършила с парите. Миналата година Мадам „Искрено и лично" навила Госпожа „Горчиво вино" да инвестира в последната й прищявка - лайфстайл списание.

За да реализира скъпарското начинание, Цветанка изврънкала Веско Маринов да се бръкне по-дълбоко в джоба и да я финансира. След като шлагерният изпълнител спрял кранчето на бившата си жена, списанието й сериозно зациклило. Цветанка била принудена да се издържа от магазина за бижута, който стопанисвала още преди да срещне Веско Маринов. Според мълвата именно мъжемелачката с 4 брака Миглена Ангелова била причина Цветанка и Веско да се разделят.

Бившата водеща обаче отрича, че е имала пагубно влияние върху бившата половинка на певеца. Дори споделя, че никога не е харесвала песните на Веско Маринов, тъй като й се стрували прекалено кахърни. Благодарение на запознанството си с Цветанка представите й за емоционалния певец се преобърнали. В миналото Ангелова дори е канила Веско в студиото на „Искрено и лично" точно по времето на първия му развод. Тогава певецът също наричал екссъпругата си Мария предателка, макар и извън ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !