Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Митко Бербатов си наема барети

отпечатай новината

26.04.2012 12:30 | Видян 1938 пъти

Митко Бербатов си наема барети

Най-голямата ни футболна звезда Димитър Бербатов ще се въоръжи с президентска охрана за лятната си ваканция у нас. Бившият капитан на първия ни тим се е договорил с петима бивши служители в службите за национална сигурност да заработят за него, твърдят близки до играча.

Бербатов, половинката му Елена и дъщеричката им Деа се прибират в България няколко дни след края на сезона в Англия. Висшата лига приключва в средата на май, но роднините на семейството го очакват в края на месеца. Вече е ясно, че Бербатови карат последните си дни на Острова, тъй като през лятото футболистът ще смени клубната си принадлежност.
За да е спокоен престоят на двете му най-скъпи дами в родината, Митко е предложил работа на бивши барети. Обучените да се справят с всякакви екстремни ситуации бойци ще имат две основни задължения - да предпазват най-вече Деа и Елена от папараци и да охраняват чисто новия им дом в полите на Витоша.

Палатът, който е на метри от централния вход на Киноцентъра в „Бояна", всеки момент ще бъде завършен. Остават доста довършителни работи, но поне първият от двата етажа ще бъде обзаведен и пригоден за живеене до завръщането на собствениците в край на май, казват запознати. Голмайсторът притежава и мезонет на столичния бул. „Бъкстон", който обаче в момента обитава баща му Иван Бербатов.

Към превантивните мерки за спокойствието и сигурността на семейството му Бербатов е предвидил и монтаж на половин дузина видеокамери около имота. Бачкатори, участвали в строежа на къщата, твърдят, че в нея има предвидена специална стаичка за служител, който изрично ще отговаря за видео наблюдението на обекта.

Охранителните камери са задължителен атрибут за къщите на баровците, живеещи в „Бояна" и околните скъпи квартали. Опасани с техника за следене са палатите на Гриша Ганчев, на Митко Борисов и Иво Иванов, на евродепутата Слави Бинев...

За Бербатов не е прецедент да си наема охранители. Преди две лета той дефилира като главорез от неаполитанската мафия на Слънчев бряг, където се придвижваше заобиколен от десетина яки момци, всеки с формата на четирикрилен гардероб.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !