Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Христо Мутафчиев, Среброто и Захари Бахаров разказаха лични истории

отпечатай новината

27.04.2012 17:15 | Видян 2846 пъти

Христо Мутафчиев, Среброто и Захари Бахаров разказаха лични истории

Grant’s предложи една истинска и вълнуваща вечер на своите гости. Sofia Live Club за втора поредна година събра ВИП личности, представители на медиите и верни почитатели на скоча. Водещ на събитието бе изключителната Мария Силвестър, която допринесе за страхотното настроение и разказа свои истински истории.

В нейната приятна компания бяха още Захари Бахаров, Христо Мутафчиев и Александър Сано (Среброто). Българските звезди завладяха всички с харизмата си и със своите лични истории, забавни случки от снимачната площадка и най-важните моменти в живота. Гостите погледнаха от нов ъгъл на любимите си актьори и ги почувстваха доста по-близки.

Всеки, който вечерта се осмели да излезе на сцената, ще има уникалния шанс да замине за Шотландия и да разкаже своята истинска история на сцената на най-големия световен арт фестивал в Единбург – Edinburg Fringe Festival.

Важна част от всяко събитие True Tales е дегустацията на качественото шотландско уиски. Гостите имаха възможност да опитат трите вкуса – Family Reserve, Sherry Cask и Ale Cask. Повече за тях те научиха и от посланика на Grant’s за България – Калоян Александров, който разказа накратко дългата история за съществуването на Grant’s.

През 1886 година Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започват строежа на своята дестилерия. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните.

Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.

Вълнуващата вечер с качествено уиски, истински истории на големи звезди и една добра традиция бе уважено от Best Model of The World Ива Атанасова, Мисис България 2007 Мариана Маринова, тв водеща и репортерка от btv и предаването „Преди обед“ Ива Атанасова, европейския шампион на 400м. бягане Красимир Брайков и създателката на първото кабаре в България Елена Костова. Вторият сезон на True Tales продължава с пълна сила, защото предстоят още много запомнящи се събития.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !