Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Елена Петрова отказа брак на любовника си

отпечатай новината

28.04.2012 13:00 | Видян 4172 пъти

Елена Петрова отказа брак на любовника си

Дори и да не се докопа  до държавни пари, къдрокосата звезда едва ли ще стопира амбициите си да направи собствен филм. Финансите са голямо притеснение за нея, тъй като разчита на солидна издръжка от бившия си съпруг Аристотелис Фотилас. Колкото и Елена да мълчи по тази тема, цялата гилдия  е наясно, че и след развода си тя тъне в разкош, осигурен й от гръцкия милионер.
 
Така че нищо чудно екранната Боряна Касабова да задели и собствени средства за реализиране на филмов продукт с подкрепата на още няколко спонсора, тя ще съумее да събере парите за лентата.
 
Дано обаче като продуцент да е по-талантлива отколкото като актриса, защото иначе  сумата ще бъде похарчена напразно, коментират скептици е арт средите.
 
Професионалното  бъдеще на Петрова изглежда горе долу ясно, но не така стоят нещата с любовния й живот. Връзката на Елена с оператора Светлин се задълбочава с всеки изминал ден. Говори се дори, че любимият й я пришпорвал за брак.
 
Елена няма как да приеме офертата за венчило, но не поради липса на чувства, а по други причини.  Пред евентуалната й сватба има сериозна пречка-ако иска да получава издръжка от гърка и да отглежда хлапетата си Изабела и Александър, актрисата няма право да заживява с когото и да било от любовниците си.
 
Това е изричното условие на Фотилас, който е добре запознат с палавия нрав на бившата си половинка. Понастоящем Елена и гаджето й са принудени да се срещат като ученици по столични заведения. Понякога звездата прескача в квартирата на оператора, но прави това рядко, защото клюкарите нямат почивка. А хубавицата умира от страх да не би милионерът да "врътне кранчето" и да й отнме близнаците, научи "Уикенд".
 
 


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !