Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

От Лили Иванова – през "Стъклен дом" до Париж

отпечатай новината

01.05.2012 12:15 | Видян 2477 пъти

От Лили Иванова – през

Българската красавица Ивелина Стефанова засне закачлива фотосесия при един от най-популярните италиански фотографи, известен като фотографа на топмоделите на Ботуша.

Маурицио Монтани, чийто снимачен ден стартира от 6000 евро, е поискал пред обектива му да застане нашата хубавица, която живее в Париж след участието си в нашумелия сериал "Стъклен дом". Там тя играеше секретарката на Шаки.

Ивелина от малка мечтае да стане новата Лили Иванова и завършва музикално училище. Като тинейджърка Ивелина е пяла пред Иван Славков-Батето на събития на Българския Олимпийски Комитет. След като завършва училище, е приета в УНСС. Това обаче не е достатъчно за дългокраката красавица и тя заминава за Париж, за да учи международни отношения.

В свободното си време ефектната българка участва в модни кастинги в Париж и в Милано. Така среща и Маурицио Монтани, който е ангажиран с рекламните кампании на известни италиански модни къщи и е прочут с провокативните си фотоси.

Това не е първата успешна фотосесия на Ивелина – преди година цял Китай бе залят с билбордове с лика на красавицата, след като тя бе избрана за лице на една от най-скъпите марки автомобили в света. Нейното лице грееше и от билбордовете на реклами на Китай като туристическа дестинация.

Снимка: Маурицио Монтани

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !