Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Fedde Le Grand на 5-ти май в Yalta Club

отпечатай новината

02.05.2012 14:00 | Видян 1249 пъти

Fedde Le Grand на 5-ти май в Yalta Club

На 5-ти май Yalta Club ще посрещне един от най-любимите диджеи на българската публика – големия Fedde Le Grand. Артистът, чието име за родните фенове означава само едно – невероятно парти. Затова и неговата визитата у нас е с подкрепата на adidas, които определено имат повод да празнуват. През 2012г. се навършват 40 години откакто легендарният знак с трите листа, бе представен като лого на марката.

Последното гостуване на Fedde Le Grand у нас беше миналото лято на Solar Summer Festival, където заедно с Mark Knight и Martijn Ten Velden показаха, че няма граница на емоцията и настроението, която не могат да достигнат.

Затова и визита му в Yalta е едно от най-очакваните събития за феновете на електронната музика тази пролет. След супер успешната 2011, както самият той я определя, Fedde Le Grand определено има с какво да ни изненада. Той беше отличен с две от най-престижните награди на състоялата се през март в Маями Winter Music Conference.

International Dance Music Awards му връчиха приза за „Най-добър ремикс” за супер хита, който сътвори от парчето на Coldplay “Paradise”, а Beatport за „Най-добър техно трак” за друг сингъл, който издаде с Toolroom Records – „Metrum”. От сега е ясно, че 2012 г. звездната му кариера ще се развива със същата скорост. Последното му парче, което излезе през март вече щурмува класациите на Beatport.

Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !