Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бийтбоксърът EKLIPS в Ликьор

отпечатай новината

25.06.2008 17:14 | Видян 32066 пъти | Гласували 1

Бийтбоксърът EKLIPS в Ликьор

На 24 юни бяха определени 16-те бийтбоксъри, които се класират за Големия финал на NESCAFE® COOL BEATBOX BATTLE’08. Осем от тях бяха избрани от жури след квалификации на живо. Предварителните прослушвания се проведоха на 14 юни в клуб XTRVAGANZZA, Варна, и на 21 юни в клуб Ликьор, София. Останалите 8 се класират по резултати от гласуването за видеоклип с техен оригинален бийтбокс.
Големият финал на NESCAFE® COOL BEATBOX BATTLE’08 ще се състои в петък, 27 юни, в клуб Ликьор от 19.00 ч. Финалът на турнира, който се провежда под мотото „Бъди вътре”, е подаръкът на NESCAFE® COOL и CITY Radio/TV към учениците по случай последния учебен ден.
Специално за събитието от Франция ще долети феноменалният френски бийбоксър EKLIPS.  Заедно с организатора на Световния шампионат по бийбокс BeeLow той ще бъде част от журито, което ще определи най-добрия бийбокс-изпълнител на България за 2008 година. И двамата известни бийтбоксъри ще демонстрират своите умения като част от сценария на финала. Тази година NESCAFE® COOL BEATBOX BATTLE’08 ще излъчи и първия български представител, който ще участва на световното в Берлин тази есен. Това ще стане, след като новоизбраният шампион се изправи във финална битка с миналогодишния SKILLER.
И тази година NESCAFE® COOL BEATBOX BATTLE’08 е подготвило подаръци и изненади за участниците и публиката. Шампионът по бийбокс на България за 2008 г. ще получи чек за 1500 лв., както и правото да бъде рекламно лице на NESCAFE® COOL. Вторият в надпреварата ще получи чек за 700 лв. и  I-POD 80 GB, а класиралият се на трето място ще си тръгне с чек за 500 лв. и микрофон SHURE SM 58. Входът за Големия финал на NESCAFE® COOL BEATBOX BATTLE’08 на 27 юни в клуб Ликьор е свободен. След последния звънец са поканени всички ученици.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !