Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Певицата Светла Иванова стана продуцент

отпечатай новината

03.05.2012 14:00 | Видян 3625 пъти

Певицата Светла Иванова стана продуцент

Певицата и писателка Светла Иванова стана музикален продуцент. Избраникът е дългогодишният й беквокалист – Петър Бонев, а песента е римейк на сингъла на певицата „Това до мен“, който е включен в първия й албум.

Интересното е, че всъщност това е оригиналната версия на песента, която Петър винаги е харесвал като вариант. Музиката и аранжимента са на група "Попкорн", а текстът на Димо Стоянов (P.I.F.).Идеята се ражда спонтанно и Светла подкрепя преиздаването на песента.

„В началото на моята кариера, като певица нямаше кой да ми помага, а да откриваш топлата вода сам е трудно, затова реших да помогна на това талантливо момче, с което работя от 2005-та година.

Освен това той направи римейк на моята песен „Това до мен“, която му е любима и реших да му я подаря.  Този път си разменихме местата и аз му изпях беквокалите, снимах се в клипа му и застанах безрезервно зад него, както той през всичките тези години.

Съветва се с мен за подбора на песните му, помагам му да намира подходящите хора, с които да работи, както и да се представи в медийното пространство. Всички искат да пишат за някой, когато стане известен, а как да стане след като в началото никой не му помага.“ – споделя Светла.

Готов е и клипът към дебютната песен на Петър Бонев „Това до мен“ с режисьор Васил Стефанов. Във видеото има участие и Светла Иванова. По време на снимките Светла и Петър снимат заедно и фотосесия , а скоро обещават и съвместен дует.

Може да ги видите и чуете на живо на 17-ти май в клуб „Студио 5“. Двамата ще направят съвместен концерт, а певицата ще представи  премиерно и новото си видео „Краят на света“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !