Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Врачански разхожда Силвия и кучето ѝ

отпечатай новината

03.05.2012 16:30 | Видян 2067 пъти | Гласували 1

Врачански разхожда Силвия и кучето ѝ

Пролетта пукна и във въздуха замириса на любов, както твърдят поетите. Бивши партньори протягат ръце за помирение, загърбвайки конфликтите и поблазнени от старата тръпка, някои пък откриват нови половинки след дълга суша.

Явно Калин Врачански не е успял да преживее ексизгората си Силвия Петков, защото напоследък пак са ги засекли заедно. Този уикенд актьорите са били видени да се разхождат в централната част на столицата. Хубавицата била в компанията на любимото си куче, което е стар боен другар и с Калин. Касабов-младши се опитвал да го усмирява като опитен в дресировката. Очевидци твърдят, че Врачански и младата дама определено изглеждали доста по-близки от обикновени приятели.

Разменяли си нежни и уж небрежни закачки и случайни докосвания. Калин и Силвия бяха лудо влюбени един в друг в продължение на няколко години.Връзката им вървеше гладко, докато актьорът не доби голяма слава покрай "Стъклен дом". Последваха сантиментални трусове. Тогава дойде и раздялата, а русият и синеок секссимвол престана да отговаря на лични въпроси.Папараци на няколко пъти го хванаха с различни нежни създания. Оказа се, че това са случайни познати - за купон или за работа.

Разлялата обаче не попречи на ексгаджетата да са чудесни партньори на сцената. Двамата участват в спектакъла на пернишкия театър "Боян Дановски" "За мишките и хората" от Джон Стайнбек, режисиран от Асен Блатечки. На репетициите Калин и Силвия се държали като добри приятели. Хората около тях обаче забелязали, че в очите и на двамата припламват особени искри, които говорят, че буйните чувства все още са живи.

Освен това се засичат и в театър "София", въпреки че засега нямат общи сцени. Тя влезе в щата, докато той излезе, за да бъде достатъчно свободен за следващия си сезон. Силвия придоби популярност след "Лов на дребни хищници".Тя не обича да излива дутата си, но няколко пъти каза пред журналисти, че "един ден с Калин може пак да се съберем". И това май вече е факт.

източник:в.Стандарт

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !